Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ن چه پیش رو دارید، متن نامه‌ای است که یک جوان اسیر ایرانی از اردوگاهِ حکومت بعث عراق، در جواب نامه پدرش نوشته است و گوشه هائی را از آن‌چه بر اسرای ایرانی در بندِ بعثیون می‌گذشت را بیان کرده است. با توجه به این نکته که نامه از سانسور شدید عواملِ رژیم عراق گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه مطلب متن نامه را مشاهده کنید:

*متن نامه‌ی پدر*

به نام خدا
خدمت فرزند عزیزم سلام عرض می‌کنم. پس از تقدیم عرض سلام، سلامتی شما را از درگاه خداوند متعال خواهان و خواستارم. باری اگر حال پدر و مادر خود را خواسته باشید، بحدالله سلامتی برقرار است، به جز دوری شما که آن هم ان شاءالله به زودی دیدار‌ها تازه گردد. باری در نامه قبل نوشته بودید که ۱۰ ماه است نامه ما به دست شما نرسیده و ما هر نامه‌ای که شما دادید، جواب آن را داده‌ایم. در [ناخوانا]هر ماه یک نامه از [ناخوانا]گرفتیم و برای شما فرستادیم. حسین هم نامه برای شما فرستاده، برو [ناخوانا]رسیده است یا نه.

پدر و مادرت از راه دور سلام می‌رسانند. حسین با خانواده سلام می‌رساند. اکبر و خانواده سلام می‌رساند. آقا رضا با خانواده سلام می‌رسانند. سید محمد [ناخوانا]با خانواده سلام می‌رساند. رمضان با خانواده سلام می‌رساند. دیگر عرضی ندارم. [ناخوانا]ان شاءالله به زودی.

*متن جواب جوان بسیجی*

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم بما صبرتم فنعم عقبی الدار

سلام به پدر و مادر مهربان و مادری که در این دوران سختی و مشقت همچون علی و فاطمه (صلوات الله علیهما) صبر می‌کنند و هیچ‌گونه ناراحتی به خود راه نمی‌دهند و امیدوارم که در زیر سایه پروردگار عالم خداوند متعال، زندگی خود و خانواده را به خوبی بگذرانید.

مادر عزیزم! سلام گرم مرا به تمامی فامیل و آشنایان و دوستان و غیر برسانید. چندین نامه از شما و برادرم حسین به دستم رسید، بسیار خوشحال شدم. مادر جان! در این‌جا به ما خیلی خوش می‌گذرد. چه خوشی. امیدوارم که این خوشی نصیب گرگ بیابان نشود. شلنگ پلو، خورش پوست بادمجان، در روز دو وعده، نان سفید آن هم چه نانی. جایتان خالی. دسرمان ۱۵ الی ۲۰ دانه انگور آن هم چه انگوری.

راستی درباره‌ی جایمان، در هر بند ۵۵ نفر هستیم که هر نفر ۱۰ کاشی در ۹ کاشی. البته اندازه کاشی‌هاحمامی خانمان، سفیدها. خود دیگر حساب کنید. درضمن نمی‌گذارند که ما با دیگر اسیران ملاقات کنیم. آن هم ایرانی با ایرانی. درباره حمام بگویم. آب حمام تابستان و زمستان ندارد. همه اش سرد است. آخ جان؛ برای اعصاب من یکی خیلی خوب است. در ضمن در روز ۵ الی ۶ ساعت آزادمان می‌کنند، آن‌هم چه آزادی. این‌هم مقداری از وضع ما در این‌جا. زیاد دیگر از ما گله نکنید، چون ما اسیر هستیم نه مثل شما آزاد.

منبع:مشرق

انتهای پیام/

متن نامه جوان ایرانی اسیر شده در اردوگاه عراق در جواب نامه پدرش

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۳۸۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و حوزه علمیه خواهران قزوین

به گزارش خبرگزاری مهر، کمیته امداد استان قزوین و حوزه علمیه خواهران در جهت اجرای برنامه‌ها و طرح‌های فرهنگی، اجتماعی، قرآنی تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

ناصر ظاهری مدیرکل کمیته امداد استان قزوین در این مراسم بیان کرد: در حال حاضر ۴ مرکز نیکوکاری در حوزه‌های علمیه خواهران استان قزوین مشغول به فعالیت هستند و به خانواده‌های ولی‌نعمت و نیازمندان در زمینه‌های مختلف معیشتی، مشاوره خانواده و فرهنگی خدمات ارائه می‌نمایند.

وی ادامه داد: حوزه علمیه و کمیته امداد در بحث‌های فرهنگی اهداف مشترک بسیاری با هم دارند که با امضا این تفاهم‌نامه و استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی، قرآنی حوزه این اهداف قوی‌تر از گذشته دنبال خواهد شد.

این مسوول افزود: ۱۲۰ خدمت در کمیته امداد به خانواده‌های ولی‌نعمت ارائه می‌شود که همگی ریشه قرآنی دارد و در آیات قرآن به آن اشاره شده است.

ظاهری عنوان کرد: ظرفیت حوزه در بحث‌های تبلیغی بسیار خوب است و باید از این ظرفیت برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق استفاده گردد. حوزه با ظرفیتی که دارد می‌تواند ترویج کار خیر و احسان را ترویج که در نتیجه آن محسنین و نیکوکاران جامعه افزایش خواهند یافت.

مدیرکل کمیته امداد اظهار کرد: حدود ۱۸ هزار زن سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد می‌باشند و این زنان مادران یک خانواده هستند که ۶۰ درصد خانوارهای تحت پوشش را تشکیل می‌دهند که رسیدگی و مورد توجه قرار دادن زمینه‌های دینی و ترویج فرهنگ اسلامی برای این خانواده‌ها باعث می‌شود از آسیب‌های این خانواده‌ها کاسته شود.

حجت‌الاسلام کاظم لو مدیر حوزه علمیه خواهران نیز با آرزوی اینکه این تفاهم‌نامه منشأ خیر برای نیازمندان باشد ادامه داد: حوزه و کمیته امداد در راه خدمت‌رسانی در فعالیت‌های فرهنگی، برگزاری کلاس‌های آموزشی، رسیدگی به امورات فرهنگی خانواده‌ها تمام توان خود را به کار خواهد بست.

مدیر حوزه علمیه خواهران قزوین گفت: معیشت خانواده‌ها قابل جبران است ولی خطر فرهنگی تهدید بسیار جدی است. دین مخصوص آخرت نیست بلکه مخصوص همین دنیا است و اگر مورد توجه قرار نگیرد در همین دنیا دچار آسیب خواهیم شد و باید اهمیت خانواده و خانواده محوری برای عموم جامعه تبیین گردد.

کد خبر 6100983

دیگر خبرها

  • بیمه هاما به خانواده صنعت بیمه پیوست
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و حوزه علمیه خواهران قزوین
  • تشریح بخش‌های جدید «جوان ایرانی سلام» در سال ۱۴۰۳/ میکروفونی که مصداق بیت‌المال است
  • آرپیچی جواب شهید ادبیان به امان نامه صدام در عملیات بازی‌دراز
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان و خانواده ؛ دلیل لغو چه بود؟
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت زنان و خانواده رییس‌جمهوری
  • زندانی شدن یک معلم به‌خاطر تشابه اسمی با یک فرمانده
  • ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»
  • پیام رهبری به خانواده سردار ترور شده در سوریه